Сила, издръжливост и потентност – Tribulus на NOW


Tribulus Extreme на NOWМного хора днес страдат от безплодие и нарушен сексуален живот, което е пагубно за едно нормално съвместно съжителство между съпруг и съпруга. Съществува обаче доказан естествен природен продукт, който може значително да подобри ситуацията. Един от тях е хранителната добавка Tribulus Extreme на Now Foods. Сега ще разберем какво представлява и за кого е подходящ?

Какво представлява Tribulus Extreme на NOW

Хранителната добавка, базирана на екстракт от билката Трибулус Терестрис, представлява мощно и ефективно нехормонално лекарствено средство, повишаващо потентността и либидото. С него се лекува мъжкото безплодие, а също се използва и при бъбречни заболявания. Това е своеобразен стимулант за естественото производство на тестостерон.

Всъщност, Tribulus Extreme на Now Foods оказва положителен стимулиращ ефект върху хипофизата и хипоталамуса, откъдето идва и лутенизиращия хормон за производството на сперма. Този продукт също така притежава и диуретичен ефект, позволяващ да се отървете от излишните телесни течности, така че спортувайки да имате най-добри резултати. Освен това, Tribulus Extreme на Now Foods ще допринесе за по-бързия растеж на мускулите.

Приемащите стероиди спортисти използват трибулус terrestris за възстановяване на основния мъжки хормон и за това в спортното хранене, този продукт е категоризиран като “тестостеронов усилвател”. Ето още няколко причини за приема на Tribulus Extreme на Now Foods:

  • бъбречни и пикочни заболявания;
  • намалено либидо и импотентност;
  • за повишаване на мускулната сила;
  • фригидност;
  • преди настъпване на менструалния цикъл.

За кого е подходящ

Хранителната добавка Tribulus Extreme на Now Foods е предписван като лекарствено средство от една страна за хората с нарушени сексуални функции, ниско либидо и репродуктивна дейност. От друга, използван е в качеството му на хранителна добавка за спортистите, бодибилдърите, културистите. Използва се за ускоряване растежа на мускулите, съвместно с физически тренировки разбира се, и за повишаване на издръжливостта и натрупването на мускулна маса.

Добавката на Now Foods е за хората над 35 годишна възраст, когато нивата на тестостерон започват да намаляват, което налага и възстановяване на хормоналния баланс в организма.

Приемът му е препоръчителен при 1 капсула дневно, която трябва да се взема на три равни части 30 минути преди всяко хранене. Препоръчително е след 6-тата седмица на лечебния курс да се направи почивка.

Предимства на обучението в частно средно училище
Как да поддържате професионалния си нагревател за кола маска в добро състояние?