Оборудване за магазини


Освен хладилната техника, дървени стелажи и друго търговско оборудване, в хранителните магазини има нужда и от друго оборудване. В тях се доставят и монтират пълна гама от метални стелажни системи, касови места, аксесоари, кошници, колички и др. с цел комплексното им оборудване.

Касови места са местата, където клиентите се насочват да заплатят всяка стока, която са решили да закупят. Те се предлагат в различни модели с и без транспортна лента, двойни или единични кошове, както и в широка гама от аксесоари към касовите места. Предимно универсалното им приложение е съчетано със семпъл дизайн и разнообразие от цветове, като ги прави подходящи за магазини с различно предназначение..

Колбасорезачки – това са апарати за нарязване на колбаси. Предимно са предпочитани, като оборудване на търговски обекти с голям човеко поток. Моделите са различни с големина на ножа от 220 мм. до 300мм. Дебелината на рязане е от 16 мм. до 245 мм. Колбасорезачките притежават незалепващ нож, защита за него и устройство за наострянето му.

Колички за супермаркети – те са необходими, като оборудване за търговски обекти и за удобство на клиента да предвижи стоката до касата. Произвеждат се от хром никел и са пригодени с колелца за придвижването им из търговската площ.

Кошници за супермаркет – те са удачни, както за малки, така и за големи търговски обекти. Те са необходими, като оборудване на магазина за удобство на клиента, да направи своя избор от продукти и артикули, за да ги транспортира до касовите места.

Месомелачка –  предимно е оборудване за месарски магазини, за мелене на месо, до получаване на кайма. Корпусът й е от алуминий или неръждаема стомана.

Шкафове за личен багаж са изработени от МДФ или ПДЧ, като конструктивно са разделени на малки клетки, като се заключват с ключ. Използват се както за малки, така и за големи търговски обекти. Удобни са за оставяне на личен багаж от клиентите, за да имат възможност да разгледат спокойно търговския обект, да изберат продукти и артикули, без да са със заети ръцете им.

Система вход-изход – те са изработени от хром никел под формата на парапети, който оказват точното място до касовите места. Удобни са за клиента, защото му помагат да се ориентира по-лесно в голям търговски обект.

Електрическа скара
Йонна четка за зъби - перфектна устна хигиена