Йонна четка за зъби – перфектна устна хигиена


Какво представлява йонната четка за зъби?

Както всички важни открития и иновации, йонната четка за зъби също води своето начало от Азия. Япония е страната, в която непрекъснато се появяват нови открития, целящи да улеснят нашия живот и да подобрят нашето здраве. Последната японска иновация е една специална четка за зъби, която не само прави почистването на зъбите по-лесно и значително по-ефективно, но и осигурява максимално ниво на хигиена на цялата устна кухина.

Японската йонна четка за зъби Soladey Eco е дело на японския учен, д-р Йошинори Накагава, който е открил, че йонизацията има пряко отношение към елиминирането на зъбната плака, причинител на всички възпаления в устната кухина, в това число кариесите и заболяванията на венците.

Методът на йонизация при тази уникална зъбна четка се постига изключително лесно и бързо, а наред с това, ефектът е поразителен. Йонизацията се осъществява под въздействие на полупроводника Титаниев диоксид, поставен в стъблото на самата четка. Той, под въздействие на светлината генерира отрицателно заредени йони, които посредством влакната на четката и с помощта на слюнката попадат върху зъбния емайл, при което се свързват с киселините, съдържащи се в зъбната плака, като я елиминират и премахват напълно.

Абсолютната способност на отрицателните йони да премахват всички вредни микроорганизми, намиращи се в устната кухина правят тази четка за зъби едно наистина революционно откритие. Лесният способ и напълно достъпната цена, позволяват с една четка да се постигне това, което досега изискваше сериозни средства, усилия, време, а не рядко ефектът се постигаше с цената на дискомфорт и дори болка.

Кое е най-голямото предимство на йонната четка за зъби?

Основен плюс на Soladey Eco е възможността да се постигнат максимални резултати с минимални усилия. При употребата на японската йонна четка за зъби, единственото, което ви е необходимо е само светлина. Пастата за зъби може да се добавя само по желание, но тя не влия по никакъв начин на процеса на почистване. Водата също не е необходима, тъй като слюнката е напълно достатъчна, за генерирането на йони с отрицателен заряд.

Липсата на вода е голям проблем за конвенционалния метод на почистване на зъбите, но с помощта на японската четка може бързо и лесно да се осигури перфектна чистота, свеж дъх и дълготрайна белота на зъбите и здравина на венците. Това ви дава възможност да поддържате перфектна хигиена, когато сте на почивка на диво и екзотично място, където липсата на прясна, течаща вода е част от екзотиката.

Йонната четка е на път, напълно да измести традиционния метод на почистване на зъбите. В Япония всяка година се купуват около 5 милиона нови четки, а в Европа интересът тепърва започва да расте. У нас Soladey Eco е достъпна, благодарение на британската компания за хранителни добавки АкваСорс, която е официален дистрибутор на откритието на д-р Накагава за България.

Оборудване за магазини
Как да разберем дали покривът се нуждае от ремонт?