Дизайн на банята


Има много и различни варианти на дизайна на дневни, детски стаи и спални, но сега ще се спрем по-подробно на интериорана банята.

Първо трябва да изберете вана, която е подходяща по размер. Ако пространството в банята позволява, можете да се поглезите и с джакузи. Ако банята ви не разполага с голяма площ, е възможно да се инсталира нещо с по-скромни размери. Въпреки това, по-малкатавана не означава по-лошакато стил. Изберете си стандартен размер, но необичайна по форма, тогава вашата баня ще придобие собствено излъчване и няма да бъде банална.

Мивка с пиедестал, можете да изберете в същия цвят като ваната или да си изберете контрастни такива. Например, една ванасъс светли тонове и тъмни нюанси да мивката. Необичайно ще изглеждат цветови комбинации като: червени и черни, розови и сини, червени и бели. Стила на мивките трябва да съответстват на стила на ваната.

Ако изберете вана и мивка с екстремно ярки цветове, трябва да са издържани в същия стил както стените,така и тавана на помещението. Само не забравяйте чувството за мярка. Все пак, повечето хора в банята искат да се отпуснат, а не да се развълнуват допълнително.

Що се отнася до обзавеждането на банята, то трябва да се хармонизира катоцвят и форма, с цялостниятинтериор. Ако искате да инсталирате шкафчета с дървена тапицерия, може да добавите такавана тоалетната седалка, както и на някои елементи на банята (ако има такава възможност).

Не забравяйте и за огледалата, което ще създаде впечатление за една голяма стая, дори ако вашата баня не е такава. Осветителни тела могат да бъдат вградени в тавана, възможно е също така да използвате малки осветителни тела, толкова дълго, важно е пръски да не падат върху тях, или стъклото имда е влагоустойчиво.

Не забравяйте, че една добре проектирана баня ще ви позволи да се чувствате комфортно там във всяка една ситуация.

Всичко, което трябва да знаете за модата през пролетта и лятото на 2016 г.
Колекции пролет-лято за 2016