Bvlgari Man in Black е проектиран от един от най-големите майстори в уханния бранш


Bvlgari Man in Black е проектиран от един от най-големите майстори в уханния браншBvlgari Man in Black е един от уханните шедьоври на големия парфюмерист Алберто Мориляс. Талантливият испанец проектира забележителния аромат по повод 130 години от създаването на Bvlgari. Той споделя, че за него е истинско предизвикателство, когато разработва ухания за най-големите парфюмерийни брандове. “Понякога създаването на ухание ми отнема доста дълго време, докато постигна резултат, от който самият аз да съм доволен”, признава Мориляс.

Смелият и покоряващ мъжки парфюм Bvlgari Man in Black е представен през 2014 година. За създаването му Алберто Мориляс е вдъхновен от мита за раждането на бога на земята – Вулкан, разказан от гледната точка на модерния човек.

Впечатляваща е ароматната композиция на Bvlgari Man in Black

Дръзкият и харизматичен мъжки парфюм се причислява към семейството на кехлибарено-флоралните ухания с подчертано пикантен привкус. Интензивната ароматна комбинация на Bvlgari Man in Black се открива с нотки натурален ром, свеж тютюн и подправки. В сърцевината са преплетени тубероза, кожа и ирис. Базовият акорд от омаен бензоин, боб Тонка и дървесни акорди гарантира дълготрайния и запомнящ се финал на уханието.

Забележителното творение на Алберто Мориляс няма да остави никой равнодушен

Парфюмът Bvlgari Man in Black е идеален за изтънчени и изискани мъже, които държат да подчертават своята класа и стил. Привлекателното и съблазнително ухание е идеално за специални поводи. Интензивната и пикантна ароматна комбинация на Bvlgari Man in Black прави парфюма особено подходящ за студените месеци на годината. В уханието, тютюн, ром, кожа и подправки образуват впечатляващ чувствен акорд, който провокира страсти и желания.

Със създаването на Bvlgari Man in Black, Алберто Мориляс подчертава още веднъж убедеността си, че парфюмерията е изкуство

За Алберто Мориляс проектирането на парфюми е истинска страст. Според него всеки парфюмерист влага във всяко свое произведение артистизъм и творчество, но и част от личността си. Роден през 1950 година в Севиля, Мориляс решава да се посвети на ароматния бранш, след като е силно впечатлен от интервю на Жан-Пол Герлен за Vogue. Едва 20-годишен той започва развитието си в сферата на парфюмерията, като чиракува в различни ароматни лаборатории и се учи на занаят. През годините той проектира парфюми за някои от най-утвърдените марки. Едно от забележителните му произведения е Bvlgari Man in Black.

Създателят на Bvlgari Man in Black е носител на най-големите отличия в света на парфюмите

Алберто Мориляс е заслужил редица международни признания за работата си в сферата на уханията. Безспорно най-престижната награда във витрината на именития парфюмерист е Prix François Coty. Любопитна подробност е, че той е носител на цели три награди за цялостно творчество, присъдени му от американската, германската и австрийската фондация за аромати.

Алберто Мориляс проектира ухания, които отразяват духа на своето време

За всеки аромат, който разработва, той търси нещо специфично, което да го открои във времето на глобалния свят. Определя майсторството си в парфюмерийния бранш като инстинкт, страст и вдъхновение. Споделя, че никога не мисли дали едно ухание ще е успешно, когато го проектира, отдава се единствено на магията на ароматните нотки и алхимията на смесването им. Алберто Мориляс подчертава, че неговите парфюми се отличават със силна индивидуалност, което важи в пълна степен за Bvlgari Man in Black.

Автоматика за плъзгащи се дворни порти: Ръководство за избор и монтаж
Основни съображения преди закупуване на пералня