Всичко, което трябва да знаете за модата през пролетта и лятото на 2016 г.


Ако искате все пак да се придържате към модните тенденции наблегнете на пайетите. Пайети и пак пайети! При цветовете най-актуални ще бъдат аутфитите в наситени, колоритни, игриви и весели цветове. При текстурите –флорални и животински мотиви, женствени акценти, райе, каре, монохромен цвят, еклектични контрасти, геометрични мотиви. Ако имате дрехи, обточени с дантела или целите от дантела, сега е момента да ги извадите на показ.

Като ключови за стила можем да кажем, че е на мода мекия, спокоен, романтичен и небрежен стил на 90-те, а силуетите са деликатни, разчупени и интригуващи.

2 Тенденциите в четири рокли, които ще бъдат на всякъде през 2016 г.

Ако се нуждаете от вдъхновение, може да вземете под внимание една от четирите нови рокли, които ще доминират в модния пейзаж този сезон:

  1. Роклите тип нощница ще бъдат горещ тренд, когато пролетта дойде. В действителност най-бляскавите знаменитости в световен мащаб вече са облечени с тях. Както се вижда по модните подиуми на Живенши, Бърбъри и Селин, те са секси и прохладни, носени с финес и придаващи приказно въздействие. Може да носите рокля – нощница, вързана на конска опашка и с тренировъчни обувки като Кейт Мос или в гръндж стил като
  2. Роклите с къдри са, може да се каже, най-женствената тенденция при роклите за този сезон. Романтичните волани и набори украсиха тази година модните подиуми. Е, няма как да се носят без да изглеждаме като фламенко танцьорка, наистина. Дръжте всичко останало просто

– косата трябва да се държи в спуснато състояние, гримът трябва да е минимален и аксесоарите да не се набиват на очи.

  1. Ура за раменете, които трябва да бъдат изложени през пролетта/лятото. Ние сме развълнувани да видим новата теза, че модата не се нуждае от допълнително техническо обслужване или физически упражнения.

4. Дизайнери като АлекзандърМакуин, АлбертаФерети и Ердем са заложили на настроението на момиче от прерията от 90-те. За вдъхновение може да погледнете Джони Мичел.

Малки кредити за големи цели - сигурност в дома
Дизайн на банята