Подаръци, с които ще ощастливите всеки мъж


Подаръци, с които ще ощастливите всеки мъж

Понякога най-трудно е да изберем интересен и оригинален мъжки подарък. Мъжете са по-малко капризни и претенциозни от дамите, но в същото време те трудно се впечатляват от поднесените им подаръци. Има една категория подаръчни продукти, които можем да окачествим като щури, нестандартни и шегаджийски. С тях можете да ощастливите както мъжа до себе си, така и колега или приятел.

Шегата – най-ценното качество в подаръка

Защо да заложите на хумора, когато избирате мъжки подарък? Зад тази идея се крие една специфична особеност в характера на господата – те просто обичат да се шегуват, особено когато са в изцяло мъжка компания. Мъжът е странно същество. Той не се интересува толкова от практическата полза от вещите, но може да остане поласкан, ако чрез подаръка, се пошегувате с любимото му хоби.

Всеки собственик на автомобил ще грейне в искрена усмивка, ако му подарите нестандартен, а защо не и практичен аксесоар за колата. Любителите на лова, риболова и туризма ще оценят високо жеста ви, в случай че поднесете на някой от тях джобна бутилка за алкохол, топла шапка с вграден LED фенер или Блутуут ръкавици за смартфон.

Шегата, вмъкната фино в дизайна или предназначението на подаръка, е начин да покажете лично отношение. В зависимост от това доколко добре познавате въпросния човек, можете да поднесете предмет, символизиращ голяма негова мечта или нещо свързано с личната му история. Винаги можете да подарите забавна семейна игра на колега, който се радва на голямо и задружно семейство.

Кога шеговитият подарък може да не уцели целта?

Има ситуации, в които е по-добре да се придържаме към златния стандарт, когато избираме подарък за мъж. Това е валидно в случай че получателят на подаръка не ви е достатъчно близък или заема ръководна длъжност, тоест стои по-високо от вас в служебната йерархия. Крайно неуместно е да се шегувате с хора, които преживяват развод или са изгубили семейната си половинка.

Подаръците, в които са вмъкнати еротични намеци, са уместни само ако са поднесени от членове на тесния приятелски кръг или от нежната половинка за Свети Валентин. Същото е валидно за продуктите, чийто дизайн подсказва консумацията на алкохол. Болшинството мъже искрено ще им се зарадват, но не бива да подарявате такъв предмет на мъж, който страда от алкохолна зависимост.

Шегите и закачките трябва да са завоалирани в подаръка по начин, който не обижда неговия бъдещ притежател. Можете да изберете сувенир, свързан с прякора на човека, стига той да го приема радушно – да не го смята за груб и обиден. И не на последно място – уверете се, че поднасяте шеговит дар на мъж, който има чудесно чувство за хумор и е широко скроен.

От къде можете да закупите оригинален и забавен мъжки подарък?

В интернет пространството оперират безброй електронни магазини, специализирани изцяло в продажбата на подаръчни стоки. В малко от тях обаче можете да намерите продукти, в чийто дизайн е заложена оригинална и стилна шега. За радост, има магазин, който е изцяло фокусиран в продажбата на щури и весели подаръци. Казва се ШантавоЕ.

В този онлайн магазин ще намерите разнообразие от подаръчни продукти на изцяло закачлива и весела тематика. Можете да селектирате подаръците по вид или по предназначение. Мъжете са силно облагодетелствани от наличния асортимент, защото продуктите обхващат всеки аспект от мъжкия живот – офис, туризъм, автомобил, дом и семейство.

Почивка в къща за гости във Велинград - защо си заслужава?
Блуза или риза – какво да изберем за зимата