Идеи за стълбите и пространството около тях


идея за стълбитеКак можем да вплетем криейтив нотки на модернистичен стил в дизайна на стълбището.

Една от най-простите идеи за стълбището е да му сложите едни уникални тапети, пана или цветни елементи. Например, можете да изрисувате стъпалата с графики в различни форми и нюанси, за да ги степенувате във възходящ или низходящ ред. Пребоядисването на стъпалата и парапетите в различни цветови нюанси, за да маркирате областите за стъпване също е вариант. В случай, че сте много смели и разполагате с достатъчно време, можете да погледнете модернистичната идея на дизайнера LeonTarasevich, която е изложена в полската Националната художествена галерия.

Добавяйте изискани детайли! Дизайнерска светлоотразителна мозайка също може да бъде добавена към стила на вашето стълбище. А защо не – да се заиграете със светлинните й ефекти, които са повече от впечатляващи. Цветните стълбищни парапети, които са на бял фон, могат да имат изключително силна функция.

Работете с шаблони!Можете да направите бързо подобрение на стълбището с помощта на шаблони в цветови подредби. Ако имате набито око и лека ръка, ефектът от тези персонализирани инструменти може бъде стане невероятен.

Използвайте всяко пространство!В случай, че имате нужда от допълнително пространство, можете да внедрите или да вградите складово помещение под стъпалата. Това е практичен и перфектен пример, за това, как можете да поддържате дома си чист и организиран.

Ето някои идеи за стълбища, които могат да бъдат построени:

Вито стълбище

Витите стълби заемат много по-малко място и в същото време изглеждат фантастично, особено когато ги направили отразлични материали и с разни покрития, а такива не липсват в наши дни.

Модерно стълбище от стъкло

Интегриране на стъкло в стълбището е страхотна идея, ако парите не са проблем за вас. Този сегмент ще бъде централна точка в това пространство, ще доведе до увеличаване размера на естествена светлина и ще създаде истински просторна среда.

Плаващи стълби

Тези стълби с висящи стъпала са идея, която ще придаде на вашия интериор луксозно и функционално декоративно излъчване. Тук обаче говорим за сложна изработка с голяма инвестиция, която не е за всеки.

Източник: Строителна компания ЗИД КО

Как можем да изтеглим бързо онлайн кредит?
Как да направите баня в мазето си