Вълшебството на тайландския масаж, направен в реномирано студио за масажи


студио за масажиДа намериш реномирано студио за масажи, където тай масажът се изпълнява от автентични тайландски масажисти с дългогодишна практика, е сравнително трудно, особено у нас. Един от водещите центрове в страната ни е столичният Tao Center, намиращ се в ж.к. Лозенец. Той олицетворява най-доброто от традиционната източна медицина – комбинация от приятна атмосфера, добри специалисти и перфектно изпълнени процедури.

Кое отличава доброто място от посредственото?

За ефекта от масажа огромно значение има цялостното изживяване на пациента. Един от ключовите моменти е постигането на максимално ниво на релакс, защото само по този начин тялото реагира правилно на въздействията, а в тай масажа това е основен метод за диагностика. Добрият масажист не просто познава техниките за масажиране, а знае как да „слуша” тялото с ръце, да открива проблемите и да ги отстранява.

Комфортът е съществен елемент от процедурата, затова в реномираното студио за масажи са се погрижили да създадат удобство на своите посетители. Всеки детайл от интериора има за цел да пренесе посетителя в Далечния Изток и по този начин да спомогне за изграждането на стабилна връзка, базирана на пълно доверие.

Чистота, топлина и уют – това иска да види и усети, всеки посетител, прекрачвайки за първи път прага на подобно специализирано заведение. Когато пред него се изправи истински тайландски масажист с богати познания в древното лечителско изкуство и дългогодишен опит, очакванията му са надвишени.

Дебатът за това къде се прави най-добрият тайландски масаж в София датира отдавна. Tao Center с право се смята за лидер, което се обяснява не само с прекрасната атмосфера и професионалните майстори на масажа от Тайланд. Отзивите на благодарни посетители, които се връщат отново и отново, са критерий за добро качество.

Кое е различното при тази източна практика?

Историята на тайландския масаж датира от хилядолетия. Според легендите първите майстори са живели по времето на Буда. Тогава медицината не практикувала диагностика с ултразвук и ЯМР, а по религиозни причини е било забранено да се правят хирургични операции. Тази особеност на Изтока бива компенсирана от друго лечителско изкуство.

Тайландците вярвали, че телесните и духовните сили са неразривно свързани, затова добрият майстор на масажа е трябвало може да коригира енергийните потоци. Задачата на специалиста и днес е да помогне на тялото да се справи самостоятелно с болестта. За да се направи това, е достатъчно човекът да се приведе в състояние на спокойствие и правилно да се разпредели жизнената му енергия.

Въпреки че в Европа днес се обучават добри специалисти, за тях е трудно да сравняват уменията си с майсторите от Кралство Тайланд. Там масажистът от детството си е възпитаван в принципите на зачитане на телесното удоволствие, в което няма нищо неприлично или грубо. В Tao Center работят специалисти, завършили обучение и практика в родината си.

„Само щастливият човек може да бъде здрав” – добрите тайландски масажисти от реномираното студио за масажи в Лозенец следват този принцип в своята работа. В своята практика те съчетават релаксиращи и лечебни ритуали, включващи стимулиране на почти всички сетива.

Обикновено в стаята за масаж се носи приятен аромат на екзотични масла и се чува тихо приятна музика от изтока. Създадени са всички предпоставки за едно пълноценно енергизиращо преживяване, от което клиентът излиза изпълнен с положителни емоции, огромен прилив на сили и несломим позитивизъм.

Как да изберем гуми и джанти за нашия автомобил
Как да сменим горивния филтър сами