Нужно ли е регистриране на фирма при отваряне на книжарница


Преди да отворите вратите на своята книжарница, то вие се нуждаете от преминаване през множество юридически и административни процедури. Това е изискване за всеки един кандидат търговец, който възнамерява бизнесът му да протича по легален и праволинеен начин. За целта е нужно да се подсигурите с време, средства, нерви, и на малко компетенции. Още по въпроса можете да намерите тук: http://firmabg.eu/

Регистрирай фирмата си бързо и лесно

Една огромна част от хората в обществото не съумяват да отделят твърде дълго време, инвестирано в обикаляне из разнообразните учреждения, с цел довеждане на нещата до край. Именно поради тази причина, те се нуждаят от прякото съдействие на обучени специалисти, които да бъдат до тях във всеки един момент и да ги водят неотлъчно по пътя към успешната регистрация.

Ето защо, у нас съществуват колоритни организации, предлагащи ви множество услуги, на конкурентно ниски цени. Възползвайки се от тях, вие си запазвате правото да вложите личното си време в търговска дейност, далеч по-различна от задълженията, които ви се стоварват на плещите в дадения момент. Освен това, вие сте в позиция да заплатите в пъти по-малко, тъй като процедурата ще се движи по каналния ред, без да се налага да коригирате допуснати грешки в действията си.

Професионалният екип е онази помощ, на която бихте могли да разчитате по всяко едно време на денонощието. Членовете му са специализирани в отделните области и са готови да прилагат пълната гама умения и компетенции, натрупани през годините стаж и опи. Те са в състояние да положат успешен старт на бизнеса ви, без да утежняват нелекото ви, вече, положение.

Как да регистрираме фирма като ЕТ?

Фирмите, регистрирани като ЕТ са с най-голям брой в страната ни. Всяка една от тях упражнява различна по вид стопанска дейност. Било то търговия на книги и учебници, текстил, бижута, електроуреди, храни и напитки и какво ли не още. Вписването им е в пъти по-опростено като процедури и изисквания, но въпреки това стартирането на подобен тип фирма у нас, не е никак лесна задача.

Самата подготовка, свързана с документацията, изисква определена компетентност, която в много от случаите търговците не притежават. Освен това, една значителна част от тях не са запознати с множеството процедури, било то банкови или административни. Произхождайки от това, следва да отбележим, че потребността от специализиран екип, е основателна и строго необходима.

Условия при регистриране на ЕТ?

Кандидатите еднолични търговци у нас трябва да имат навършени осемнадесет години, в противен случай тяхната цел не би срещнала реализация. Освен това, те не бива да бъдат съдени за банкрут, както и обявени в несъстоятелност или преминаващи производство за обвиняване в несъстоятелност.

Регистрацията на фирма е дълъг и сложен процес, изискващ огромно количество, време, нерви, средства и умения. Всеки един, захванал се с подобен тип дейност, се сблъсква с множеството правила, които следва да бъдат спазени. Освен това, занимавайки се сами с разнообразните процедури, рискувате да платите в пъти повече, от това, което бихте заплатили еднократно на специалист, помагащ ви за всяка една документация и заявление. Поставете началото на една успешна книжарница, с прякото съдействие на ерудирани личности.

Колекции пролет-лято за 2016
BCAA 10:1:1 – храна за гладните мускули