Колекции пролет-лято за 2016


Седмицата на модата в Милано за пролет-лято 2016г приключи, след като представи най-горещите модни тенденции. Питър Дундас, MaсимоДжорджети , и Артър Arбесър направиха своя дебют на Роберто Кавали, ЕмилиоПучи и Айсберг, съответно. Ако желаете да научите повече, разгледайте от компютъра си модните дефилета на елегантните и цветни идеи от най-известните италиански модни дизайнери, които дадоха тон на модата за топлите месеци.

Стилът Бохо отново се завърна на модния подиум, но този път с талантливата дизайнерка Вероника Етро в седмицата на модата в италианския град. Ето защо този сезон, стилът, вдъхновен от американската прерия от 70-те години стана гореща тенденция, чрез колекцията на Етро. Тази тенденция е по-непретенциозна и по-автентична от всяка друга.

ДжорджиоАрмани продължи своите 40 годишни юбилейни тържества с пресконференция и обяд в чест на новата си едноименен книга, отпечатана със семейни фотографиии лични спомени. 81-годишният дизайнер бе в празнично разположение на духа, дори си направи шега с носа: „Аз съм роден с него“, каза той, сочейки картина, на която той е бебе, висяща зад него на сцената.

Занаятчийството бе в центъра на сцената с ефектно представяне на материали, текстури и покрития в пролетно-летната колекция на ЕрманоСкервино. Дантела се използва в безброй начини, свързани с двоен слой от деликатната материя, бродирани с ресни и жакард, слети с кашмир за разкошен ефект. Силуетите са или удължени и тънки или чувствени и нежни. От официални, вечерни тъкани бяха изработили  палта и костюми с дамски панталон.

МиучаПрада е изградила гигантска модна империя с еклектичните си виждания. Бродирани, мрежести горни дрехи с едно голо рамо, носени под якета, обеци с форма на коледни топки и метално, златно червило върху моделите. Само тя може да се превърне колекция от класически костюми с пола и палта в почти сюреалистична визия. Най-високо оценявани в шоуто бяха резедава и метално златиста змийска кожа и палто с райета.

Източник: Онлайн магазин MES.BG

Дизайн на банята
Нужно ли е регистриране на фирма при отваряне на книжарница