Как да изберем гуми и джанти за нашия автомобил


гуми и джантиПредставянето на автомобила по време на път е пряко свързано с гумите и джантите, които сме избрали за него. За да бъде колата стабилна по време на движение, е необходимо да открием правилната комбинация от тези два компонента, които да се отличават и с високо качество. Ако пренебрегнем избора на този вид авточасти, не бива да се учудваме, че разходът на гориво се е повишил, а сцеплението с пътната настилка не е достатъчно сигурно и надеждно. 

Как да изберем гуми и джанти за нашия автомобил

Все някога ще дойде времето да се заемем с избора и закупуването на нови гуми и джанти за автомобила. Когато този момент настане, е добре да бъдем напълно подготвени за онова, което ни очаква, също както и да знаем на какво да обърнем по-специално внимание. Изборът на подобен вид компоненти трябва да се случва с оглед на:

  • Точният размер в цола;
  • Съотношението между височината и широчината;
  • Структурата на покритието и налягане;
  • Индексът за товароносимост;
  • Максимално допустимата скорост;
  • Стилът на шофиране;
  • Сезонността (зимни и летни гуми);
  • Ценовия клас;
  • Вида на автомобила и др.

Лесно или трудно, все някак ще трябва да направим избор на гуми и джанти, които на свой ред могат да бъдат и употребявани. Уверете се, че сте открили правилните размери и разгледайте всички предложения за резервни авточасти от Carco BG – магазинът, в който Ви очакват разнообразни модели авточасти, консумативи и аксесоари за автомобили на водещи марки в областта. 

Какви размери има

Размерите гуми и джанти втора ръка са най-различни. За да определите с точност какви са подходящите за Вашата лека кола, е добре да използвате предоставения в доста от онлайн магазините калкулатор. Необходимо е да сте наясно със следната информация, която важи за всички автомобили: скоростен и товарен индекс, климатични условия, диаметърът на настоящите джанти, широчината и височината на гумата и др. 

В Carco BG ще откриете втора употреба авточасти, които ще покрият изискванията Ви във всяко едно отношение. Гамата предложения за колела и джанти е разнообразна и включваща както единични компоненти, така и комплекти от два или четири елемента. Изберете най-доброто. 

Откъде да поръчаме

След като вече сме уточнили от какво точно имаме нужда, е време да преминем към онлайн поръчка на въпросните авточасти. Тя трябва да може да се извърши в няколко лесни стъпки, също както и да не отнема много от ценното ни време. В Carco BG ще можете да платите и ниски цени. Възползвайте се.

По-различната история за пицата
Вълшебството на тайландския масаж, направен в реномирано студио за масажи