Удължаване на пенис с Proextender – 3 приятни бонус ефекта


Все повече се говори за ефективното удължаване на пенис със системата Proextender, но с добавянето на реални сантиметри към дължината на мъжкото достойнство не се изчерпват полезните свойства на този прост, но същевременно революционен уред. Proextender е разработка на датски пенилен хирург и вероятно на това се дължи нейния огромен успех.

Системата представлява прост механизъм, съставен от няколко допълващи уреда компонента, нужни за неговото правилно фиксиране към пениса. Благодарение на тях, всеки ползвател може да избере степента на въздействие, спрямо моментното състояние на фалоса и желаните резултати. При редовни и методични занимания, Проекстендер може да добави до 7 см към дължината на вашия пенис, но това не е всичко, на което този уникален уред е способен.

Използвайки правилно и редовно системата, вие ще можете да се насладите на 3 приятни бонус ефекта, от които никой мъж не би се отказал. Това са:

  1. Увеличаване диаметъра на члена

Представете си приятната изненада, с която милиони мъже по света, използвали Proextender установяват, че пенисът им е увеличил не само своята дължина, но и своята обиколка. Системата спокойно може да се използва и конкретно с цел удебеляване на члена, защото това е един от неизменните ефекти, с които ще се срещнете. По-дълъг, но и по-дебел пенис – кой мъж би отказал това.

Удебеляването на фалоса се дължи на една напълно естествена реакция от страна на тялото. При разтеглянето, оказвано от уреда в тъканта се образуват микроскопични разкъсвания, които тялото бърза да възстанови, увеличавайки клетъчното делене в травмираната зона. Това води до ускорен растеж на тъканите, изграждащи пениса, а те, както знаем са отговорни не само за дължината, но и за обиколката на мъжкия полов орган.

  1. Корекция на вродени или придобити изкривявания

Изкривяването на ствола на пениса може да бъде вродено, но и придобито впоследствие. Синдромът на Пейрони, както е известно това състояние е не просто козметичен дефект, а сериозен проблем, който може драстично да намали сексуалната функция на един мъж. Кривият пенис е нещо, от което мъжете се срамуват и което им причинява редица неудобства. Доскоро единственият метод за неговото лечение бяха хирургичните корекции, макар и не винаги успешни.

Proextender коригира успешно изкривявания, които доскоро можеха да бъдат фиксирани единствено по оперативен начин. Въздействайки върху ствола по цялата му дължина, той оказва допълнително въздействие върху по-късите участъци и по този начин принуждава тялото да изгради повече тъкан там, където е нужно. Процесът е сравнително бавен, но за сметка на това ефектът е сигурен и постоянен.

  1. Подобрява половата функция

Механичното въздействие, което Proextender оказва върху пениса има един много полезен страничен ефект – подобряване на кръвоснабдяването в ствола на пениса. Използвайки уреда с цел удължаване на пенис, вие ще подобрите и представянето си на интимния фронт. Пенисът ви ще бъде не само по-внушителен като размер, но и впечатляващ със своята работоспособност.

Голям процент от мъжете, използвали уреда споделят, че са забелязали по-лесно постигане на ерекция, като самата тя е станала по-мощна и продължителна. Тренировките с Proextender ще ви помогнат да овладеете напълно половия си атрибут и да контролирате настъпването на еякулацията. Системата, изобретена от датския пенилен хирург е способна да помогне на милиони мъже по света да се насладят на пълноценни сексуални и социални отношения.

Кои тенденции от 90-те се завръщат в интериорния дизайн през 2017 с гръм и трясък
Какво прави един сайт за обувки online толкова привлекателен за жените?