Стаите със загадки в София – забавление за всеки


Стаите със загадки заляха целия свят и вече броят на градовете, в които можете да ги откриете доближава 300. Основно, това са по-големите и модерни градски центрове на Западна Европа, Северна Америка и Австралия. Напоследък това удоволствие вече е достъпно и за жителите на София, защото тя се превърна в поредния град на световната карта, където стаите със загадки си проправиха път и завладяха сърцата на местното население.

Стаите със загадки в София отличават ли се от тези в други страни?

Напук на това, което мнозина си мислят, популярните стаи загадки в София не се отличават по нищо от тези, които можете да откриете в световни градове като Ню Йорк, Париж или Токио. Те са също толкова модерни и също толкова вълнуващи. Декорите също не отстъпват и на сантиметър, като със своята автентичност могат да изненадат дори и най-невъзмутимия играч.

Какво представляват стаите на кратко и как да участваме?

За да се запишете за игра в една такава стая, вие трябва да се обадите на телефоните, които ще намерите на нейния уебсайт или ако посетите мястото лично. Възможно е да има опция и за запазване на час чрез самия сайт.

При записването трябва да определите с колко хора ще участвате, като препоръчителната бройка е от 2 до 6 човека. Като цяло, ако искате да включите и допълнителни хора е добре да го направите предварително, а не на място в последния момент, макар че и това е вариант ако не сте имали възможност по-рано.

Добре е да пристигнете на мястото малко преди да започне часът, например ако сте се записали за игра в 16 часа, опитайте се да дойдете десетина минутки по-рано. Така ще сте спокойни, че няма да загубите от времето, за което сте платили.

Когато влезете вътре ще останете изненадани от на първо място от декорите. Те са изключително автентични, като според тематиката могат да варират в огромни граници от провинциална къща до летяща чиния.

Във всеки случай автентичността винаги е изключително добра и ще ви се създаде впечатлението, че участвате реално в ситуацията, сякаш сте на друго място и в друго време.

В условията на играта е упоменато, че нямате право да напускате стаята със загадки докато не решите съответния пъзел, но това трябва да стане в рамките на 1 час. Ако не се справите до час, вие губите и излизате от залата служебно. Ако пък успеете да отворите вратата по-рано, ще имате възможност да си тръгнете предварително.

Разбира се, при спешен случай вратата ще ви бъде незабавно отворена, така че това в никакъв случай не бива да ви тревожи. Все пак това не е затвор, а просто вълнуваща игра.

Загадките в този тип стаи са едно чудесно забавление както за млади хора, така и за по-зрели. Обикновено хората предпочитат различни забавления според възрастта, но в стаите със загадки в София ще видите да се забавляват по един и същ начин хора на 15 и на 55 години.

И ако си мислите, че интелигентността в случая е достатъчна, тогава много се лъжете. Стаите със загадки в София са мястото, на което ще бъдат подложени на изпитание вашите логически умения и способността ви да действате в екип.

Ръкавици за бокс - видове
Аминокиселини и фитнес за страхотно тяло