Можем ли да подобрим състоянието на кожата си само с подходящ душ гел?


Защо е важно какви продукти използваме при къпане?

Къпането е не просто процедура, с която почистваме тялото си. То може да бъде както полезно въздействие върху нашата кожа, така и да влоши сериозно нейното състояние. Последните изследвания в областта на дерматологията показват, че голям процент от причините за алергии, дерматити, екземи и сухота на кожата са неправилните продукти, които използваме, когато се къпем.

Сухата кожа не става такава от самосебе си. Истината е, че ние сами си причиняваме това неприятно състояние, свързано с лющене, зачервяване и сърбеж, като използваме некачествени сапуни и душ гелове. Добрата новина е, че дори когато сме влошили драстично състоянието на кожата на тялото си, процесът е напълно обратим. За целта е нужно само да започнем да използваме правилните продукти за къпане и резултатите няма да закъснеят.

Защо да използваме душ гела на Savio?

Savio е марка италианска козметика, отличаваща се от всички продукти, предлагани на пазара със своята невероятна чистота. Ако думата ‘’Натурална козметика’’ може да се използва с чиста съвест за определен вид продукти, то това със сигурност са козметичните продукти на Savio. Италианската компания се е превърнала в символ на качество за любителите на натурална козметика, доказвайки, че използа единствено 100% чисти растителни екстракти при производството на своята козметика.

Фито екстрактите, които се съдържат в продуктите на Savio са добити единствено от екологично чисти райони, където са отглеждани изцяло по методите на Био земеделието, без употребата на пестициди и химически подобрители на почвата. Самото извличане на маслата и екстрактите от растенията става по методи, които запазват напълно тяхната чистота и максимална концентрация. Това, само по себе си е гаранция, че продуктите са наистина натурални.

При душ гела на Savio се залага на лечебните и успокояващи свойства на Алое Вера, познато със своето високо съдържание на био активни компоненти, възстановяващи структурата на кожата. Към екстракта от листа на Алое, марката е добавила и най-чистото, сурово пресовано маслиново олио, което осигурява дълбоко подхранване и хидратация на всички слоеве на кожата.

Къпането с душ гел Savio ще подобри състоянието на дехидратираната и раздразнена кожа още след първата употреба. Уникалната формула на този продукт се базира на синергичното действие на Алое Вера, маслиново масло, пшеничен био протеин, екстракт от невен и извлек от листата на лавандула, всеки от които има своето доказано регенериращо и лечебно действие, така че дори най-сериозното състояние на кожата да може да се повлияе за минути.

Колко често можем да използваме Savio душ гел?

Поради доказаната чистота на вложените съставки душ гел Savio може да се използва постоянно. Не само това – той е подходящ за абсолютно всички, независимо от пол, възраст, кожни заболявания или други особености. Пълната липса на парабени в този душ гел, го прави изключително подходящ за малки деца, грижейки се деликатно, но много ефективно за овлажняването на нежната и чувствителна бебешка кожа.

С душ гела на Savio категорично можем да подобрим състоянието на своята кожа и то за много кратко време. Копринено нежна, лъскава, здрава и еластична – кожата ни ще покаже своята благодарност за грижите, който сме ѝ осигурили, използвайки правилните продукти при ежедневното къпане.

Аминокиселини и фитнес за страхотно тяло
Коли под наем в София – ниски цени и високо качество