Рекламни сувенири, които наистина работят


Рекламни сувенириРекламните агенции, специализиращи в създаването на брандирани корпоративни подаръци и рекламни сувенири, са важен стратегически партньор за всяка компания, която иска да успее. За целта е важно обаче да се наеме агенция с богат опит и експертни познания, защото не всяка такава компания ги притежава в нужната степен.

Една от най-старите и престижни рекламни агенции у нас е Вивати, създадена в зората на демокрацията през далечната 1994г. От тогава до днес експертите на агенцията не спират да разработват уникални идеи за луксозни корпоративни подаръци  и рекламни материали, способни да направят всеки бранд разпознаваем и популярен.

Как една добра агенция може помогне за растежа на вашата популярност?

Агенциите, специализиращи в маркетинг и реклама, могат да помогнат за намирането на подходящите маркетинг стоки и корпоративни подаръчни продукти, съобразени с нуждите на съответната целева аудитория. Има няколко причини, заради които си струва да се използват услугите на рекламен експерт. Това са:

  • Качество и безопасност на рекламните продукти;
  • Поемане на логистиката за доставка на подаръците. Често те са закупени с гаранция директно от производител или официален вносител;
  • Познаване на актуалните трендове при корпоративните подаръци;
  • Възможност за точна преценка кой вид артикули са подходящи за вашата целева аудитория.

Наемането на рекламна агенция не е ненужен разход, напротив. Професионалистите умеят да насочват средствата за реклама в правилна посока, така че всеки разходван бюджет да носи многократно повече приходи на фирмата, възползваща се от техните услуги. Агенциите също така умеят да предлагат най-добрите идеи за подаръци, вмествайки се в определения за закупуването и брандирането им бюджет.

Корпоративни сувенири, които наистина работят

За да се развива една бизнес дейност е необходимо тя да стане популярна за максимално широк кръг потребители. Рекламните сувенири са ефективно средство за популяризиране на дадена марка, но за да работят, те трябва да бъдат уникални. Стратегията правилният подарък за точния човек е наистина успешна.

Българите все повече ценят корпоративните подаръци, които са екологично чисти, практични и иновативни. За целта е важно продуктите да се използват активно и да се виждат отдалеч. Няколко проучвания показват, че най-забележимите рекламни артикули са чадъри, суичъри, тениски, якета, календари, пазарски чанти, шапки и химикалки.

В последните години агенциите се фокусираха върху брандирането на различни електронни устройства – power bank външни батерии, безжични, слушалки, Bluetooth колонки и зарядни устройства и т.н. Използването на термо-чаши и бутилки за вода с логото на вашата компания е класически маркетингов трик, който в никакъв случай не бива да определяте като банален и преекспониран.

Персонализираният корпоративен подарък – начин да ви забележат и запомнят

Корпоративният подарък е маркетингов прийом, използван от болшинството компании. В даден момент става ясно, че масовият продукт не работи достатъчно ефективно. Ето защо много фирми се насочиха към персонализираните сувенири с гравирано или отпечатано върху тях лого на фирмата.

Персонализираните продукти биват най-различни – луксозни химикалки, бележници с кожена подвързия и дори шоколадови изкушения. Подаръчните комплекти и подаръците на коледна тематика са особено търсени през празничните сезони, като сред тях могат да се открият дори практични безжични джаджи, използвани ежедневно от съвременния човек.

Избирайки услугите на добра агенция като Вивати, ще получите оригинални продукти на утвърдени европейски производители с подходящия за вашите нужди метод на брандиране. Производството на подаръчни изделия, съобразени с бранда и неговите цели е персонално решение, което задължително ще помогне за вашето израстване, дори ако оперирате в силно конкурентна бизнес среда.

Какво трябва да знаем при избор на гранитогрес
Луксозни или евтини хотели в Поморие – необходимо ли е да избирате едно от двете?