Не е нужно да влагате много пари в мъжки маркови дрехи, за да изглеждате като милион долара


мъжки маркови дрехиСтилисти и модни дизайнери постоянно ни убеждават, че стилът не се купува, но на практика корифеите в модата налагат точно този модел на мислене. Милиони мъже по света инвестират огромна част от приходите си в мъжки маркови дрехи на водещи дизайнерски къщи, но въпреки това е спорно дали инвестицията е винаги рентабилна.

Твърде скъпото облекло не може да преобрази мъж, който не е изградил навика да се поддържа в добро състояние, и обратно – с малко средства и добър вкус, всеки може да изгради стилна и модерна визия. Казано по-просто, за да изглеждаш като милион долара, не е нужно да ги притежаваш и влагаш в модно облекло. Тук ще ви помогнем да изглеждате така, сякаш гардеробът ви е изцяло брандиран, залагайки на дребните детайли, които са актуални в момента.

Кажете „Да” на принтираните ризи

Ако в гардероба ви има само една – две класически ризи в бяло и светло синьо, то значи е време да добавите и малко свежест в ежедневната си визия. Ризите с дребен и по-едър принт са последен писък в мъжката мода. Господата, които носят единствено маркови ризи, имат в гардероба си поне няколко изделия с пъстър десен.

Принтовете на ризите са най-разнообразни – цветя, геометрични фигури, точки и линии. Рецептата за техния успех е много проста – те се вписват идеално в почти всеки стил. Риза с принт стои страхотно с класически и избелели дънки, но е удачно да се комбинира и с елегантен бизнес костюм. В деловите среди на шарената риза отдавна не се гледа скептично. Тя показва, че мъжът е в крак с модните тенденции.

Панталоните стават все по-тесни и къси

Ако не можете да си позволите скъпи маркови дрехи, винаги можете да заблудите околните, че сте вложили солидна сума пари в облеклото си. За целта е нужно просто да следвате актуалните кройки при ежедневния мъжки панталон. Корифеите в модата наложиха минималистичния прочит на панталона, тоест, по-тесен и малко по-къс крачол.

Дължината на панталона, наложила се като модерна в последните две години се запазва. Това означава, че подгъвът трябва да бъде на нивото на глезена, когато мъжът е в изправено положение. Крачолът следва плътно бедрото, и това е валидно както за класическите, така и за дънковите панталони. Може да нямате пари за марков аутфит, но с модерния панталон е задължително да инвестирате в качествени чорапи, защото те ще се виждат не само докато седите, но и когато стоите и ходите.

Спортното сако е новото яке

Сред модерните в момента маркови мъжки дрехи са спортните сака. Те замениха връхните дрехи с изцяло спортен облик като якета, суичъри и плетени жилетки. При кройките на саката се наложи леко вталения силует, едноредното закопчаване и широката яка с тесен ревер. Цветовете са светли и в различни вариации – сиво, синьо, розово и класическото бежово.

За да заблуди околните, че носи маркови дрехи, мъжът е длъжен да носи сако, независимо дали отива на делова среща или на разходка с приятели. Сакото не трябва да бъде единствено част от ежедневния му аутфит, но и основна връхна дреха през уикенда, стига времето да не е твърде горещо. Актуалните в момента мъжки сака са изработени от леки и меки на допир платове, в състава на които памукът е най-широко застъпен.

Не пренебрегвайте ролята на аксесоарите

Аксесоарите могат да преобразят напълно визията на един мъж, помагайки му да изглежда скъпо облечен, дори когато носи нискобюджетна конфекция. Дори семплите дрехи, могат да добият класно присъствие, ако се заложи на качествен марков шал, на чифт модерни маркови обувки, дизайнерска мъжка чанта от естествена кожа и кожен колан с масивна катарама.

Не само присъствието им, но и начинът, по който се носят помага да се постигне един много изтънчен облик. Марковите аксесоари също не са особено евтини, но в тях си заслужава да се инвестира, ако целта е да се заблудят околните, че финансовата стойност на облеклото е много по-висока от реалната. Интернет е мястото, което не само ще ви покаже кои са модерните в момента мъжки дрехи, но и където ще ги намерите на супер изгодна цена.

Модата на дънковия плат достигна и продуктите за деца
Полезни аксесоари за всеки автомобил