Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл на почивка в Нова Зеландия


Холивудската двойка Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк са избрали като туристическа дестинация Нова Зеландия, за да отпразнуват своята втора годишнина от сватбата.

Изпълнителят на „Mirrors“ тръгна надолу по малък хълм като към двойката се присъединиха и други приятели, съобщава Us magazine.

Джъстин е бил облечен в изцяло сив костюм, включително риза с дълъг ръкав, съчетана с тениска и бейзболна шапка. Бийл, 32, била плътно до него в тесен анцуг и свободна блуза. Носела е шарена шапка и завързан сив суитчър около кръста си.

Според същото издание, Тимбърлейк споделил интимна снимка на двойката, съзерцавайки прекрасната крайбрежна ивица около Окланд, Нова Зеландия. Кадърът, в действителност, е първата снимка, която изпълнителят споделя в Instagram с певицата Бийл, за която се ожени в Италия през 2012 година.

„Животът минава доста бързо. Ако не спреш, за да се огледаш от време на време, можеш да го пропуснеш,“ написа на снимката, правейки връзка с известната фраза на Ферис Бюлер от „Day Off“,1986 г.

Културни забележителности в Ница
Защитник на Реал Мадрид аут за мача с Ливърпул