Защо предпочетох хладилник Либхер пред всички останали марки


В тази статия ще ви разкажа защо се спрях на хладилници Либхер.

Винаги идва един момент, в който някой от битовите уреди – така наречената ‘’бяла техника’’ спира да изпълнява своите основни задължения. Знаете – пералнята изважда дрехите по-мръсни, отколкото сте ги сложили или мокри или с обилни остатъци от перилен прах. Готварската печка не може да ви помогне да сготвите нищо, а хладилникът просто не охлажда храната.

Симптомите са винаги едни и същи при всеки отделен вид уреди, а тези симптоми категорично подсказват, че е дошло време за тяхната подмяна. Това, разбира се е свързано с разход, за който едва ли сте подготвени в момента, но слава богу, повечето търговски вериги предоставят битова техника на изплащане, така че да приемем, че този проблем е разрешен.

 

Какво търсех аз, избирайки нов хладилник?

или защо се спрях на Либхер хладилници.

На първо място исках модерен и добре изглеждащ хладилник Либхер с ‘’екстри’’, каквото и да означава това. Като всяка жена, за мен беше по-важно новият хладилник да се впише перфектно към интериора, отколкото неговите технически показатели да съответстват на цената му. За тази цел си имах половинка, която за щастие знаеше кои характеристики са ‘’Ок’’ и кои не отговарят на нашите изисквания.

Първата причина да се насоча към сектора с хладилници Либхер беше именно тяхната визия – красота, която наистина спира дъха. Сребристите цветове бяха наистина великолепни, но традиционният цвят на малката ми кухня нямаше да приеме добре никой от тези модели. Заложихме на бялото и се заехме със задълбочено изследване и анализ на всеки модел, който консултантите ни показваха.

Икономичен режим на работа беше първото условие, на което заложихме, тъй като старият хладилник се оказа, че консумира 1/3 от електричеството, за което плащахме, а това е наистина много. Решихме, че ще заложим на модел от клас ААА, но тук възникна нов въпрос: Комбиниран хладилник Либхер с фризер или хладилник с горна камера? Това е важно, особено ако винаги има продукти, които трябва да бъдат замразени.

Решихме, че все пак обемът на хладилната част ни е по-важен и заложихме с модел с горна камера. Всички Либхер хладилници предлагат едно невероятно удобство в това отношение – по-големите модели осигуряват достатъчно място и на хладилната част и на камерата, така че с лекота да се поберат хранителните запаси на едно тричленно семейство за поне две седмици.

Почти безшумният мотор и системата за саморазмразяване бяха екстрите, за които си мечтаех. Това, което наклони везните в полза на хладилници Либхер, обаче беше фактът, че марката се сглобяваше у нас, което означаваше, че в случай на повреда, нямаше да се налага да чакаме пристигането на нова (некачествена )резервна част от Китай, Сингапур или Корея. Заложихме на Либхер и вече година по-късно не съжаляваме за своя избор. Пред всички останали (уж) престижни марки, той се оказа победител в своя ценови клас. Друг доста успешен модел е този Хладилник с фризер LIEBHERR CUP 3011 . В който и магазин да отидете,
е намерите изобилие от уреди, от които със сигурност можете да видите перфектния за вашето домакинство.

Как да разберем дали покривът се нуждае от ремонт?
Подхранване на кожата след душ