Как да изберем килим за детската стая, съветват Carpetmax


детски килимиСтаята на детето трябва да е уютна и приканваща малчугана да прекарва повече време в нея. Тя е не просто помещението, в което детето ни спи, но и място за игра, което често се превръща в арена на междузвездни войни. Там и приказни герои редовно си правят магически срещи, а стените се пропиват с положителни емоции и детска глъчка, които правят целия дом да бъде уютен и комфортен.

За да може нашето отроче да играе на воля в стаята си, в нея трябва да присъстват мебели от най-висок клас и подова настилка, която да е в пъстри цветове и с типично детски дизайн. Страхотни детски килими Ви очакват в онлайн магазин Карпетмакс – разгледайте ги още сега и нека детето Ви седи на топло и меко, дори и когато играе на земята.

С какво се отличават детските килими

Обзавеждането на стая за дете има доста по-различна насоченост от това, което купуваме например за кухнята. В първия случай се наблюдава изобилие от закачливи елементи, които чудесно кореспондират с природата на малчуганите. Дръжки за шкафове под формата на цветенца, легло и скрин в розово, легло-каляска – съществуват многобройни начини да обособим стаята на малкия човек по приказен начин, а подходящите подови настилки допълнително ще засилят търсения от нас ефект.

Детските килими са много специфични и доста по-различни от всички останали видове, които сме срещали. Тъй като тяхното предназначение е да създадат комфортна и интригуваща за детето атмосфера, а производителите са наблегнали на изработката на килими, които се отличават с:

  • Причудливите си форми;
  • Ярките си цветове;
  • Картините, изобразени на тях;
  • Практичните си материи;
  • Добрата си изолация;
  • Съвместимостта си с всякакви видове мебели.

Повечето килими за деца са много качествени, а материалите, от които са изработени, са надеждни и хипоалергенни. Открийте идеалния за Вашето съкровище на Carpetmax.bg – там, където ограниченията са забранени!

Защо са предпочитано място за игра в стаята

Децата инстинктивно търсят топлината и мекотата, защото им напомнят за нежната майчина прегръдка. По време на игра, малчуганите искат да усещат не само силни емоции, но и да се чувстват спокойни и в безопасност. Когато в стаята интериорът е приятен и съобразен с възрастта му, детето ще играе с удоволствие в нея. Ако и детският килим е красив и пъстър, не се чудете защо Вашето малко момче или момиче предпочита да играе само и единствено върху него. 

Как да изберем качествен продукт

Преди да купите детски мокет, обмислете своя избор добре. Уверете се, че материалите са безопасни за детето, а дизайнът му е съобразен изцяло с възрастта и предпочитанията за десен. Подовите настилки от найлон са отлично решение защото са дълготрайни и пожаробезопасни, но можете също така да заложите и на килимите от естествени материали. Проверете в Карпетмакс.

Защо да изберем гипсокартон за стените и тавана в нашия дом?
Колко протеини са ни нужни да приемаме на ден