Power Plate – тренировка от най-ново поколение


Здравословният начин на живот вече много години е пуснал здрави корени в нашето общество. Все повече се цени здравословното хранене и интензивните тренировки. Дори някои видове двигателна активност успяха да се превърнат в модна вълна, заливайки западното общество с ентусиазъм, като в този случай визираме йога и пилатес.

Това обаче, което играе ролята на сериозна пречка пред нашия стремеж да живеем по-здравословно, се явява липсата на време, което не е проблем за отделни хора, а е проблем на приблизително 99% от хората в активна възраст. Ето защо усилията трябва да бъдат насочени към това да се намери нужното за спорт време или да се измисли начин за по-ефективна тренировка, за която да е нужно по-малко време. Докато за първото не може да се направи много, то при второто има значителен напредък.

Чудото на Power Plate

Това което много уреди не успяха да направят, стана напълно възможно с Power Plate. На първо място този уред е изключително удобен за съхранение. Той напълно замества нуждата от други фитнес уреди у дома. И докато на пазара могат да се открият и други уреди за тренировка, които също да са така многофункционални, то Power Plate предлага една съвсем нова визия за спорта и тонизирането на мускулите. Нека започнем от там, че Power Plate е най-безопасният за ползване за вас и за вашето здраве фитнес уред. Тук вероятността да се нараните е по-малка от тази при който и да било друг уред.

А какво представлява Power Plate?

Казано на кратко, Power Plate представлява платформа за тренировки, която упражнява и стимулира вашето тяло на базата на интензивни вибрации. Вече е доказано че платформата Power Plate оказва силно освежаващ ефект върху човешкото тяло, като едновременно с това има изключителен анти-ейджинг ефект. Този уред е чудесен за рехабилитация и за терапевтичен масаж.

Как действа Power Plate?

Платформата за интензивни тренировки Power Plate действа с помощта на силни вибрации, които се движат нагоре, надолу, напред, назад и встрани. Точно тези многостранни вибрации не само ще освежават цялото ви тяло и ще го масажират, но и ще предизвикват естествения отговор на всички мускулни групи в тялото, чиято цел е да ви запази в стабилно и изправено положение, противодействайки на тези странни разнопосочни движения.

Предимството на този уред за тренировки е, че тук можете чрез различни пози да стимулирате абсолютно всички части от тялото, без да остават нетренирани мускулни групи. В допълнение, този уред работи много интензивно и значително съкращава необходимостта от продължително трениране, защото цялото тяло получава нужните му упражнения само за няколко кратки минути, а това го прави изключително подходящо решение за най-заетите хора.

Важни фактори при ремонт на покриви на панелни блокове
Мрежов маркетинг - идея за собствен бизнес