Коли под наем в София – ниски цени и високо качество


Как да се възползваме от ниските цени на автомобилите под наем?

Да наемеш кола под наем може да ти спести много неприятности. Услугата е създадена именно с цел удобство на хората. Тя позволява да пътуваш свободно и независимо до всяка точка на територията на дадена страна и дори в чужбина, когато не разполагаш с личен автомобил или собственото возило е повредено. Възможно ли е да намерим коли под наем в София на ниски цени, но с високо качество? Да, особено ако знаем как да търсим.

Това, което ще ни помогнем да наемем автомобил от икономичен клас на цена, по-ниска от обичайното е да започнем търсенето доста по-рано. Предварителните резервации в този сегмент на търговията почти винаги гарантират сигурен отбив от арендата, затова отлична възможност да намалим още сумата по наема на автомил е ранното планиране на пътуването, така че да започнем да разглеждаме офертите на рент а кар фирмите поне няколко месеца преди самото пътуване.

Кое ни гарантира високо качество на ниски цени?

На първо място гаранции за по-нисък наем на автомобил ни дават услугите на определени компании. Както във всяка сфера на икономиката, и при рент а кар услугите има фирми, предлагащи по-ниски цени от останалите компании и такива, които държат по-високи цени, с цел привличане на определен тип клиентела.

Това, което ни гарантира отлично качество на ниски цени са периодичните промоции при наемите на определени марки. Колкото и странно да звучи, клиентите могат да наемат Мерцедес А класа за около 20 евро на ден и дори по-малко, като в цената са включени неограничен пробег, всички застраховки, 24 часова техническа поддръжка и дори безплатен шофьор при някои компании.

Кои пътувания налагат да наемем автомобил на ниска цена?

Когато пътуването е неформално, т.е. не се налага да показваме някакъв особен статут, спокойно можем да наемем по-евтин автомобил от компаниите, опериращи в столицата. Ако посрещаме гости, които трябва да разведем до различни забележителности на София или страната или организираме кратка почивка в планински или морски курорт или пък се налага да придвижим тежък и обемист багаж – евтините коли под наем са винаги отлично решение.

Тук трябва да уточним, че дневната цена на наема обикновено се формира от периода, за който наемаме колата. Това означава, че колкото по-дълъг е наемният период, толкова по-ниска ще бъде дневната тарифа. Например, ако дневният наем на един автомобил от икономичен клас е около 50 евро, то цената на наема за седмично ползване може да падне до 20-25 евро на ден.

Всяко пътуване, което ще ни позволи да бъдем свободни и независими от графиците на обществения транспорт ни дава значителни предимства. Това означава, че за подобни пътувания е наистина наложително да наемем кола под наем, така че да можем да се отклоняваме от предварително начертания маршрут, да спираме, когато поискаме и да определяме сами времето на престоя.

За щастие, коли под наем в София на ниски цени и с високо качество можем винаги да намерим, тъй като рент а кар фирмите се множат ежедневно, а сериозната конкуренция между тях ги принуждава да правят периодични промоции и големи отстъпки, особено при икономичния клас автомобили. От нас се иска само да потърсим по-внимателно и търсенето много бързо ще бъде възнаградено с успех.

Можем ли да подобрим състоянието на кожата си само с подходящ душ гел?
Как бързо и лесно да се преобразим със скраб за тяло