За какво помагат Amino Energy на Optimum Nutrition


Amino Energy на Optimum NutritionВсяко изтощено от интензивни тренировки тяло се нуждае от известен период на възстановяване, което може да бъде ускорено чрез приема на комплекса от аминокиселини Amino Energy от Optimum Nutrition. Какви са неговите особености и кога ни помага? Кога е добре да се взема и от къде да си закупим качествен продукт?

Какво точно представлява Amino Energy

За постигането на максимални резултати в залата, мускулите и тялото се нуждаят от подходящ запас от хранителни вещества, от които най-голямо значение има протеинът. Той е основният градивен елемент на мускулните влакна, но за целта е необходимо организмът да го раздели на отделните аминокиселини. Те още спомагат за получаване на повече енергия, вземат участие в метаболитните процеси на организма и предотвратяват катаболните разрушителни процеси в мускулите.

Ето защо бързата доставка на нужните есенциални аминокиселини е толкова важна, а за целта може да помогне именно Amino Energy.

За какво помага

Amino Energy от Optimum Nutrition се отличава от останалите си аналози с повишения си ефект върху организма, защото в състава му влизат освен нужните аминокиселини, той притежава още BCAA и аргинин за напомпване на мускулите. За повишената енергичност и по-продължителна издръжливост по време на интензивна тренировка спомага и наличието на бета-аланин, а хората които прецизно отчитат калорийния си баланс ще споменем, че в този продукт се съдържат само 10 калории.

Той помага още за:

  • повишаване на енергията;
  • повече сила и стимул за тренировки;
  • намаляване на мускулната треска;
  • повишаване на издръжливостта и чувството за тонус.

Кога е добре да се приема

Amino Energy се доставя във вид на прах или в дъвчаща форма, което спомага за по-лесния му прием по време на тренировка. Ако го вземате във вид на таблетки Ви е нужна само вода, докато в прахообразно състояние е необходимо приготвянето на определен коктейл. Той също може да се комбинира и с други хранителни добавки, а експертите препоръчват приема на аминокиселини по време на физическа тренировка или в случаи на чувство за отпадналост и умора.

От Optimum Nutrition също са се погрижили да осигурят и голямо разнообразие от вкусове, като ананас, капучино, сладка мента и т.н.

Къде можем да поръчаме продукт от този тип

Когато става дума за спортни храни и хранителни добавки е силно препоръчително да избираме оригиналните и качествени продукти, произведени от доказалите се в бранша брандове. Това е особено наложително от гледна точка на нашето отлично здраве, така че е редно да се доверяваме и на проверените онлайн магазини. Един такъв е Healthstore.bg с голямо разнообразие от продукти, включително и комплексът от аминокиселини Amino Energy от Optimum Nutrition на отлична цена.

За кого е подходящ удароустойчивият телефон
Кои са добрите ключалки за врати - съвети от SOS ключар?