Абонанаментно почистване за нуждите на бизнеса


Абонаментното почистване е все по-търсено, а цените на тази услуга стават все по-конкурентни заради нарастващата конкуренция. Ето малко информация за абонаментното почистване и за това какви са някои от най-големите предимства.

Каква е целта на абонаментното почистване?

Целта на абонаментното почистване е една и тя е да се подсигури почистващата фирма с редовни клиенти, като за сметка на тяхната лоялност въпросната фирма предлага преференциални цени и условия. При сключване на договор за абонаментно почистване фирмата е склонна да направи големи отстъпки от цената, които иначе е трудно да се открият на пазара, да не кажем, че е напълно невъзможно.

Абонаментното почистване и бизнеса

Фирмите за професионално почистване предлагат огромно разнообразие от най-различни видове абонаменти. И докато част от тези абонаменти планове са създадени за почистване на жилищни сгради (къщи, вили, кооперации и много други), много от тези услуги са всъщност специално предназначени изцяло за нуждите на бизнеса.

Само големите фирми ли се възползват от абонаментно почистване?

От услугата абонаментно почистване се възползва на практика почти всяка компания, независимо от мащабите на бизнеса. Сред редовните клиенти на почистващите фирми има както огромни компании и финансови институции, така и малки семейни фирми с малки офиси и двама или трима души персонал.

Цената на абонаментното почистване и площта на офиса

Обикновено площта на офиса, който трябва да се почисти е сред основните фактори, които определят цената. Колкото по-малък е офисът, толкова по-ниска може да стане цената за почистването му. Това е така, защото повечето почистващи фирми калкулират цената на всеки 100 или 150 квадратни метра, което означава, че по-голямата площ излиза съответно и по-скъпа за поддръжка.

Цената на абонаментното почистване и броя на включените услуги

Цената на абонаментното почистване определено се влияе и от услугите, които се включват в съответния пакет. Все пак не може да се отрече, че не всеки бизнес има еднакви нужди. Докато някои офиси имат мека мебел и много текстилни повърхности, които се поддържат трудно и имат нужда от много голяма грижа, то в други повърхностите от теракот и мебелите от дърво, метал, стъкло и пластмаса имат съвсем различни нужди.

Абонаментното почистване гарантира добрия имидж на офиса

Абонаментното почистване гарантира добрия имидж и доброто представяне на всеки един офис и всяка една фирма. Това ще ви гарантира, че дори и когато не разполагате с никакво време и дори когато вашият офис е претрупан с клиенти, вие ще поддържате необходимото ниво, което да кара клиентите ви да се чувстват добре, а хората работещи при вас – да имат оптимално добри условия на работа.

Абонаментното почистване в извънработно време – възможно ли е?

Категорично да, това е абсолютно възможно и всъщност е една от основите за изграждането на успешна фирма в областта на почистването. Това означава, че почистващата фирма, която сте избрали за абонамент ще посещава офиса ви в удобно за вас време след като офисът затвори или пък по време на почивните дни. Това няма да създава абсолютно никакви неудобства за вас и вашите клиенти, а всички ще бъдат оптимално доволни.

Ще сравните чистотата преди и чистотата сега

Ако сключите договор за абонаментно почистване още в първия ден ще забележите осезаемата разлика. Освен че всичко ще ухае добре на чистота и свежест и освен, че всичко ще блести, вие ще можете да направите един прост паралел с това как изглежда сградата сега и как би изглеждала тя ако трябва сами да се грижите за чистотата.

Абонаментно почистване, но с професионални препарати

Това до голяма степен е разлика, която ще забележите във фирмата произлиза от препаратите. Почистващите фирми използват професионални препарати за почистване и резултатите от това няма да ви убегнат. Тези препарати обикновено в по-голямата си част не могат да бъдат закупени от аптеката или супермаркета, а по отношение на почистващата си сила нямат равни на себе си.

Използването на професионална техника

Ако сключите договор за абонаментно почистване с някоя фирма, вие ще можете да разчитате на технологичната сила на професионалната почистваща техника. Съвсем естествено, почистващите фирми разполагат с голямо разнообразие от технически средства, различни видове прахосмукачки, парочистачки, машини за пране на килими и какво ли още не. Всичко това ще пренесе представите ви за добра хигиена на едно съвсем ново ниво.

Рутина

Използването на абонамент за почистване ще превърне хигиената в офиса в рутина и ежедневие. Така никога повече офиса няма да става мръсен до ниво, в което да се чудите как да се справите с проблема. Това ще създаде благоприятна среда ако сред работещите има алергични, астматици и хора с други подобни проблеми.

Как бързо и лесно да се преобразим със скраб за тяло
Разнообразието от видове ударни музикални инструменти