4 чифта маркови мъжки обувки, които трябва да има всеки мъж


Не само жените, но и мъжете си имат своята страст по хубавите, качествени и наистина добре стоящи на крака и удобни обувки. От друга страна, факт е, че за разлика от дамите, господата почти винаги предпочитат марковите обувки. Те рядко ще се зарадват на някоя евтина имитация, колкото и изгодно да им  е излезнала. Ето защо дори и малко на брой, обувките в гардероба на мъжа обикновено си заслужават всеки един лев. Защото са маркови. В тази връзка, все пак, господата трябва да знаят, че колкото и малко чифта маркови мъжки обувки да имат налични, те трябва да са достатъчно за различни поводи, сезони и време от деня. В тази връзка, решихме да ви дадем списъка с четирите чифта маркови мъжки обувки, които трябва да има всеки мъж:

  1. Официални маркови мъжки обувки

Те стават както за офиса, така и за специални поводи като бизнес коктейл, сватба и дори среща с избраницата. При всички случаи добре е този чифт обувки да е по-изчистен и класически, за да пасва и на повече панталони, дънки и т.н.

  1. Марковите маратонки за спорт и разходка

Не става въпрос за планинарските обувки, за които ще говорим по-долу, а за спортни и удобни обувки, с които няма да имате проблем да извървите няколко километра в градския парк, а също така, и да отидете на фитнес.

  1. Екстремните маркови мъжки обувки

Ето това вече са планинарските обувки, за които споменахме. Те са най-вече обувки за екстремни ситуации и условия. Няма да отречете, че дори да не сте запалени планинари, такива обувки ви трябват, например за случаите, в които навън е наваляло сняг, а някой от вкъщи трябва да отиде да купи нещо за вечеря.

  1. Леките летни маркови мъжки обувки

Вие преценяте дали това ще са сандали, гуменки или мокасини. Важното в случая е да ви държат хлад в горещините и да са достатъчно удобни. Все пак, ще ги носите в лежерните дни, а най-вече през отпуската. Заложете на естествени материи и на свежи светли или пастелни цветове. Няма да сбъркате!

Кой ще ни помогне за ремонт на покриви в Русе
Какво представляват модерните нагреватели за вода?