Транспорт от София до големите български градове


транспортна фирма GS travelФирма GS Travel предлага висококачествен транспорт от София до големите български градове и обратно, из столицата и от столицата до големите зимни и летни курорти в България, както връщане от тях в София. Ние можем да ви закараме надеждно и сигурно до всяка точка из София от Летище София, както и да ви превозим до Варна, Пловдив, Бургас и обратно до София.

С нас можете да посетите едни от най-значимите и красиви градове в страната ни. Ако идвате от чужбина, можем да ви превозим от Летище София, заедно с вашето семейство, приятели, багаж, домашни любимци, велосипеди и др. до изброените дестинации.

Защо да изберем GS Travel?

Ние предлагаме добро обслужване, комфортно пътуване и приятна атмосфера на борда на нашите бусове. Ние сме професионалисти в пътническите превози и можем да гарантираме добро пътуване и достигане до крайната дестинация. Удобството с нас е гарантирано, както и пестенето на нерви и време в пътуване.

Варна

Варна е сред най-красивите морски градове. Наричан е морската столица на България. Това е прекрасно място за отдих, намиращо се в близост до морските курорти Свети Константин и Елена, Златни пясъци. В центъра на Варна се намира катедралният храм „Свето Успение Богородично“, забележителност на града. Интерсни са още филиалът на театъра с часовника, железопътната гара, аквариумът и др. Ако сте чужденец или отдавна не сте посещавали България, ние можем да ви гарантираме, че ще намерите вашият хотел или адрес без затруднения, тъй като можем да ви откараме до него от Летище София, както и да ви върнем обратно на летището.

Бургас

Бургас е прекрасен град, с преасфалтирани улици, поддържани сгради и интересна централна градска част. По една от главните улици „Александровска“, са едни от най-красивите къщи от 19-ти и 20-ти век. Бургас има музеи, театър, разполага с ресторанти и кафенета, търговски центрове. За всеки вкус по нещо. Ако ви се пътува до Бургас комфортно, ние можем да ви вземем от София, да ви превозим до Бургас и да ви върнем обратно в столицата на България.

Пловдив

Пловдив е Европейска столица на културата за 2019 г. Целият културен живот на България ще бъде съсредоточен в Пловдив за следващите приблизително 365 дни. Пловдив е „Древен и вечен“, както гласи неговото мото. Това е град с традиции в туризма, културата, образованието. От Пловдив тръгва честването на 11 май, като Ден на народните будители, един голям български празник.

Велико Търново

Това е прекрасно кътче от родината ни, което с гордост показваме на любопитните чужденци. Във Велико Търново ще намерите задушевна атмосфера, много забележителности, културни развлечения и много и разнообразни барове и ресторанти.

Велинград

Велинград е известен с мебелните си фабрики и спа хотелите си. Тук може да се поглезите със СПА, Уелнес, масажи.

Ако всичко това е привлякло вниманието ви, не се колебайте да ни потърсите чрез координатите в нашия сайт. Ние от GS Travel ви гарантираме добро обслужване, приятни условия на пътуване и безпогрешно намиране на всеки един адрес в София, Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търнов и Велинград. Превозваме и до летните и зимни курорти на България, разгледайте нашите оферти, за да разберете повече.

Полезни аксесоари за всеки автомобил
5 типа ефективни хапчета за отслабване, подобряващи състоянието на черния дроб