Секси бельо – как да го избираме и носим правилно?


Необходимо ли ни е еротично бельо?

Ако трябва да отговорим еднозначно на този въпрос, то отговорът със сигурност е ‘’Да’’. Дори да нямате до себе си човек, който да му се наслаждава, чифт секси бельо ще ви накара да се чувствате много по-уверени в себе си, да поемате повече рискове и изобщо да се наслаждавате пълноценно на всеки аспект от живота.

Психолозите отдавна твърдят, че хората, които не се притесняват от своята сексуалност са много по-успешни от тези, които страдат от различни фрустрации, защото пълното и безрезервно приемане на себе си е най-важната крачка към развитието на една пълноценна и успешна личност. Хората, носещи с наслада своето секси бельо са авантюристи, а този тип хора винаги успяват.

Как да изберем правилно?

Секси бельо най-често носят дамите, макар, че все по-често метросексуалният модерен мъж също се поддава на изкушението да покрие своите интимни части с нещо предизвикателно. Много дами, обаче не знаят как да избират и често допускат грешки при избора на модели, които правят ефекта по-скоро комичен и нелеп, отколкото спиращ дъха на наблюдателя.

Ето няколко основни съвета:

Избирайте вид бельо, който подхожда на вашата физика и възраст
Както при останалите видове облекло и при бельото има възрастови разграничения. Докато един модел сутиен или бикини е подходящ за млади момичета с перфектно телосложение, то други модели от същия вид бельо са по-подходящи за зрели, но не по-малко красиви жени. Често можем да срещнем гротескната картина – жена на средна възраст, над чиито тесни джинси се показва кръстосаният ластик на чифт прашки.

Дами, нека не се заблуждаваме, тази картина е комична по много причини, независимо колко добре изглеждате в сравнение със своите връстници. При избора на еротично бельо залагайте на класическите модели, като това може да бъде секси корсет с жартиери, прилепнало дантелено боди или комплект изящни сутиен и бикини.

Съчетавайте бельото с основния тоалет
Когато купувате секси бельо винаги обмисляйте с кой тоалет смятате да го използвате. Това е валидно за долното облекло, което смятате да носите в ежедневието или на специален повод. Когато купувате секси бельо, само за да прелъстите своята половинка, можете спокойно да експериментирате с всичко, което ви хареса в магазина, стига разбира се да подхожда на вашата фигура.

Съчетанието на бельото с дрехите, които ще го покриват, когато сме на публично място е изключително важно. Независимо колко добре ви изглежда един черен или ярко червен секси корсет, крайният ефект няма да бъде с особено висока естетическа стойност, ако го носите под нежна ефирна рокля в бял или друг светъл цвят.

Избягвайте да носите садо-мазо на обществено място

Ако сте сред любителите на доминантно-подчинените ролеви игри е добре да запазите тази си страст само за себе си и своята интимна половинка. Не е добра идея да носите кожено или латексово БДСМ бельо на работното си място, особено ако основният тоалет дава възможност това да стане обществено достояние.

Купувайте секси бельо и го използвайте с удоволствие и без никакви притеснения, но не афиширайте своите предпочитания на неподходящи за целта места. Не всичко дръзко е секси или по-скоро – не всяко място е подходящо за демонстриране на собствената ни сексуална разкрепостеност.

Тайната на теменужките
Различното действие на кремовете за лице