Изящният грим е категорично любимото средство за разкрасяване на дамите


гримКакво си представяте, когато чуете за красив и изящен грим? Сигурни сме, че повечето от вас си визуализират прекрасни козметични артикули, за които е повече от задължително да присъстват в козметичната ви колекция. В днешната статия ще предначертаем няколко основни насоки, които ще ни ориентират за това какъв грим е най-добре да включим в козметичния си несесер.

Безспорно всяка дама е добре да притежава свой грим несесер – този аксесоар е особено удобен за пренасяне в дамската чанта или когато сте на път. Така винаги под ръка ще разполагате с особено изящни и полезни грим артикули, с които само за няколко минутки ще съумеете да използвате, за да си създадете наистина прекрасен външен вид.

Ето на какъв грим да заложите в ежедневните си занимания и ангажименти

Говорейки за ежедневен грим, то безспорно съществуват няколко артикула, които на всяка цена е добре да присъстват в козметичната ви чантичка. Нека разгледаме някои от най-често използваните.

Няма как да създадем красив и траен грим без подходящата основа. Дори и по принцип да не сте привърженик на останалите грим продукти, е повече от препоръчително да носите поне основа. Тя освен, че спомага на кожата на лицето да се заглади и да се лиши от несъвършенства, служи и като филм, който отблъсква нечистотиите и предпазва кожата от натрупване на различни замърсявания.

Друг продукт, който е добре да присъства във вашия грим несесер, е пудрата – тя служи като чудесен фиксатор на цялостния ви грим, а и съумява да нанесе допълнителен слой продукт, за да елиминира омазняването. Разбира се, добре е под ръка да имате и подходящ грим за очи – в повечето случаи черен молив или спирала са напълно достатъчни, за да подобрите и допълните макиажа си, докато сте в офиса или някъде навън. Често моливите се разтичат, ето защо е добра идея да носите един със себе си, за да можете лесно и бързо да нанесете необходимите корекции и допълнения. Устните ви също често през деня ще изискват фиксиране на червилото или гланца – след хапване и пийване е добре в своя грим несесер да разполагате с червило, което да нанесете.

Не забравяйте и за продуктите, с които да премахнете своя грим

Ако сте на път и имате нужда от освежаване и премахване на вашия грим, то чудеса вършат мокрите кърпички, предназначени за отстраняване на макиажа. Те са дерматологично тествани и съвсем добре се справят с премахването на фон дьо тен, сенки, че дори и успешно преборват спиралата за очи.

Разбира се, не забравяйте да добавите и своето козметично огледало към грим несесера – така навсякъде ще можете да нанесете необходимите освежаващи корекции.

Какви машини за пробиване има
Колко функционален е всъщност един видеорегистратор?