Предимствата при избор на конвектор Adax


adax

Употребата на конвектори за отопление става все по-честа и предпочитана сред хората. През зимните студени дни, всеки търси най-доброто решение, за да създаде топлина и уют в дома. Използването конвектор Adax във вашето жилище има много предимства, които веднага след закупуването му ще усетите. Нека обърнем малко повече внимание на това какви са те.

Защо конвекторите Adax са толкова предпочитани пред останалите

Една от основните причини са самите елементи, от които тези норвежки отоплителни печки са изградени. Други главни причини да са сред най-предпочитаните са:

  • Нагревателният им елемент е по-дълъг. спрямо всички други, предлагащи се на пазара. Това означава, че освен по-бързо, отоплението ще бъде и по-евтино;
  • Нагревателният елемент е с ниска температура, което не ни позволява да усещаме изсушаване на въздуха и изгаряне на прахови частици. Това предимство прави конвекторите Adax подходящ избор за детски стаи, тъй като детето не може да се изгори при докосване;
  • Електронният термостат мери температурата с точност, което отново редуцира сметките ви за ток;
  • Благодарение на своята форма, норвежката марка конвекторни печки работи на принципа на естествената конвекция на въздуха.

Това са само малка част от причините, които изстрелват Adax на главните позиции. Изберете своят модел от магазина на Gaudi-ds и сами се убедете колко ефективни са те.

Какви видове предлагат

Видовете, които се предлагат са разделени в няколко серии, а именно:

  • Neo;
  • Clea;
  • Glamox;
  • Eco basic;
  • Economic.

Всяка от тях има своите отличителни черти, с които е добре да се запознаете преди да направите своят избор. Например, спокойно може да използвате конвекторите от серия NEO, като част от интериора, тъй като се предлагат в широка цветова гама.  Glamox събират в себе си елегантен дизайн в изчистен бял цвят и удължен нагревател, за по-бързо отопление на вашият дом или офис. Ако сте напред с технологиите, най-подходящ за вас е Clea Wifi, който съдържа автоматична термозащита, влагозащитен е и е перфектният избор за вашата баня. Eco basic и Economic с включените в комплекта крачета, ви позволяват да ги преместите там, където имате нужда от повече топлина. Независимо на кой от всички видове ще се спрете, гарантирано е, че няма да съжалявате.

Полезни съвети от Gaudi-ds

Когато говорим за качество и оригинални продукти няма две мнения – Gaudi-ds е правилното място. Съветваме ви да за запознаете добре с характеристиките на избраният от вас продукт, за да се убедите, че той е най-подходящият. Съчетайте конвектора с интериора в дома и си създайте комфорта, който ви е нужен след дългият работен ден. Изберете, добавете в количката и поръчайте. Поръчката е лесна, а доставката безплатна, в срок от няколко работни дни. Ако не можете сами да направите правилният избор, обърнете се към нашите консултанти, които с радост ще изразят компетентното си мнение.

Защо е по-лесно и изгодно да купуваме подаръци онлайн?
Отслабване с кокосово масло. Най-лесната диета на света!