Съвети за срещи за срамежливи мъже


Повечето срамежливи мъже смятат, че срещите не са за тях, но това трябва да се промени.

По-стеснителните мъже чувстват твърде голямо напрежение при мисълта за усилията, които трябва да положат, докато са на среща. И повечето от тях дори смятат, че не могат да намерят жена, с която да излязат, защото не са сигурни как точно ще мине срещата. Но има много прости съвети, които могат да променят това:

Избирайте умно. И с това ние нямаме предвид самото момиче (е, и това също, разбира се), но ако я поканите на среща, отидете на място, което ви е познато и се чувствате комфортно там. Познатата обстановка ще ви помогне да бъдете спокойни и съсредоточени изцяло върху жената. Също така се уверете, че обстановката е неформална, така че да можете да бъдете себе си.

Подгответе си резервни теми за разговор. Не е проблем, ако в даден момент нямате какво да кажете и не ви идват никакви интересни идеи да продължите разговора. Това се случва с повечето интровертни хора. Така, че можете да помислите за някакви интересни теми и да поработите върху тях предварително. Но не ги превръщайте в реч или монолог. Уверете се, че и тя ще бъде заинтригувана.

Пийнете малко. Всички знаем, че пиенето на малко алкохол може да направи нещата доста по-спокойни и отворени. Така че поръчайте си няколко питиета, но само толкова, колкото можете да понесете, без да ви личи. За препоръчване е нещо леко, което ще ви помогне да се отпуснете и представите в добра светлина.

Карайте го по-спокойно. Най-важното е да бъдете спокойни и уверени. Когато попаднете на подходящото момиче, всичко просто ще се получи от само себе си и няма да се налага да полагате допълнителни усилия.

Как да избегнем похабяването на козметични продукти
Как се връзва папионка